Labirintul Orcilor - Esti pregatit sa faci fata provocarilor?
Bucurati-va de noua temnita special adaugata pentru o evolutie mai usoara pe serverul Metin2004.
Informatii utile:
Intrare: Paznicul Labirintului din Valea Orcilor (langa Teleporterul din centru).
Nivel necesar: 30-60 (inclusiv).
Obiect necesar: Sangele Regelui de Foc (acesta poate fi dropat la Regele de Foc cu o sansa de 90%).
Timp pentru finalizare: 1 ora.
Timp de asteptare intre run-uri: 1 ora.
Accesibila: Solo sau Grup.
Etajul 0: Gaseste Fantoma Razboinic si intra in labirint.
Etajul 1: Distruge toate pietrele metin din camerele labirintului.
Etajul 2: Gaseste si ucide Orcul Sef de Elita.
Etajul 3: Gaseste si ucide Orcul Sef Spirit.
Etajul 4: Ucide Orcul Sef de Piatra.
Timpul ramas si etajele vor fi afisate pe minimap in noua temnita.

Alte noutati:
- Chat automat in joc.
Puteti trimite automat ultimul mesaj postat pe chat, la fiecare 15 secunde, chiar daca va teleportati, schimbati caracterul etc.
Cum faceti asta? Trimiteti un mesaj pe chat, apoi accesati si activati chat-ul automat.

- Cufarul Ucenicului, disponibil acum pe Metin2004.

Nu va faceti griji, l-am trimis desigur si caracterelor deja existente. Va lasam pe voi sa-i descoperiti continutul. Obiectele nu sunt negociabile.
- Apararile Zeu Dragon pot fi dropate la toate pietrele metin (cate o bucata din fiecare). Cu cat piatra metin este mai mare, cu atat sansa de drop este mai buna. Totodata, le-am eliminat din dropul Ingerului cu Coasa.
- Am imbunatatit sansa de drop a pietrelor metin de nivel 85 si 90.
- Am imbunatatit sansa de drop la Miria, dupa nivelul 86.
- Am imbunatatit sansa de drop a tuturor sefilor de pe server.
- Am imbunatatit suplimentar sansa de drop la Ingerul cu Coasa si Regina de Gheata datorita noii temnite.
- Am corectat aspectul armurilor de nivel 34 si 42 de la caracterul ninja barbat.
- Am remediat o problema in aparitia codului de siguranta captcha de la Cshield.
- Pachete de 200 bucati cu Apararile Zeu Dragon.
Echipa Metin2004!