Site Admin
Site Admin
Update 3

Mesaj de [GA]Metin2004 »

Actualizarea de astazi aduce urmatoarele noutati:

Noutati:
  • Am adaugat sistemul de Shop Offline.
Imbunatatiri:
  • Am inlocuit monstrii din Cuferele Lumina Lunii cu alte obiecte mai putin importante.
  • Am scazut statusul piratilor Tanaka si am crescut considerabil Yang-ul oferit de acestia atunci cand sunt ucisi.
  • Pietrele metin de nivel 85 si 90 ofera acum 20 de mantii ale curajului nenegociabile.
  • Capitanii Bestie ofera acum 2 bonusuri verzi in loc de 1.
Remedieri:
  • Am remediat o problema in misiunile principale de nivel 60+ ce facea ca acestea sa nu poata fi finalizate.
  • Am remediat o problema din misiunea "Monstrii furiosi de mare" ce nu permitea sa minezi zamacantul corespunzator.
  • Misiunea principala "Cartea Secreta - nivel 47" ofera acum 20 de mantii ale curajului cum ar fi trebuit de la bun inceput. Jucatorii care au finalizat misiunea, au primit diferenta de mantii in Depozit Itemshop.
Incercam pe cat de mult posibil sa oferim o experienta de joc clasica si cursiva exact ca in primii ani ai acestui joc. Nu grabim lucrurile, doar mici ajustari pe parcurs, corectam daca este ceva de corectat si asteptam ca lucrurile sa evolueze de la sine fara a interveni prea mult in activitatea voastra de zi cu zi.

Cu drag,
Echipa Metin2004!
Site Admin
Site Admin
Re: Update 3

Mesaj de [GA]Metin2004 »

Imagine

Detalii despre sistemul de Shop Offline

Pe cat se poate de simplu si clasic, exact ca serverul nostru, acesta functioneaza in felul urmator:
  • Magazinul offline poate fi deschis de pe acelasi manunchi ca si pana acum.
  • Durata maxima a shop-ului este de 7 zile iar costurile in Yang pentru deschiderea unui astfel de magazin difera in functie de durata magazinului.
  • Am pastrat in acelasi timp posibilitatea de a deschide un magazin normal in cazul in care nu ai suficient yang sau nici prea multe obiecte de vandut.
  • Daca magazinul offline expira, ai vandut toate obiectele sau l-ai inchis manual, vei gasi toate obiectele ramase cat si yang-ul obtinut din vanzari in partea de jos a clientului, deasupra Monedei Dragon, dand click pe iconita pentru "Cadouri magazin".
  • In plus, Manunchiul este acum permanent, pentru ca poti retrage oricand yang-ul obtinut din vanzarile tale, oriunde te-ai afla, fara a fi nevoit sa inchizi tot magazinul (presupunand ca mai ai obiecte la vanzare iar timpul magazinului nu a expirat).
  • Magazinele deschise vor avea textul albastru pana la deconectare/relog pentru a stii ca le-ai vizitat.
  • In "Optiuni Joc" ai posibilitatea de a scadea raza shop-urilor offline.
Scrie răspuns